Bent u enthousiast over Les Vents Atlantiques? U kunt ons helpen!

Met een donatie – hetzij eenmalig, hetzij periodiek – steunt u Stichting Les Vents Atlantiques. Zo stelt u ons in staat om ensembles en educatieve projecten te ondersteunen die oude klassieke muziek spelen volgens de historisch geïnformeerde uitvoeringspraktijk.

ANBI_zwart

Belastingvoordeel

Les Vents Atlantiques is een goed doel en heeft een culturele ANBI-status. Dit betekend dat de belastingdienst ons erkent als algemeen nut beoogende instelling en daarmee donateurs belastingvoordelen geeft.

Particulieren kunnen 125% van het gedoneerde bedrag aftrekken voor de inkomstenbelasting. Wij hebben een rekenmodule die laat zien wat uw belastingvoordeel is als u een donatie geeft (klik hier). Als u wilt doneren of als u meer informatie wenst kunt u uiteraard contact met ons opnemen.

Periodieke gift

Als u een periodieke gift wilt doen kunt u gebruik maken van de overeenkomst van de belastingdienst. Deze kunt u hier downloaden, dan zijn de gegevens van onze stichting reeds deels ingevuld. Na deze (digitaal) verder in te vullen kan u deze naar ons opsturen. Onze contactgegevens.

Doneer!

Als u geld overboekt dan zal dit volledig door ons besteed kunnen worden, het geld kunt u overboeken op rekeningnummer NL80 INGB 0007 0271 03 (BIC: INGBNL2A). Wij horen graag van u via email en desgewenst krijgt uiteraard bewijs van uw donatie. Ook als u een periodieke gift wilt doen verzoeken wij u contact op te nemen met ons via e-mail.

Direct online doneren:

Wij zijn ook aangesloten bij geef.nl en het is mogelijk om direct een online donatie te doen via de donatiemodule met o.a. iDeal. Dit gaat zeer gemakkelijk en snel, via deze module zal 8% van de donatie worden ingehouden door stichting Geef Gratis (lees hier waarom)

Doneer nu online >> Klik hier!

Voor meer algemene en heldere informatie over schenken aan ons als goed doel kunt u de volgende pagina lezen: www.goededoelen.nl/giftenaftrek